Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Citroen" oficiāli atklājusi "CXperience" prototipu, kuru autoražotājs pozicionē kā luksusa sedanu un plašākai sabiedrībai pirmo reizi to klātienē parādīs oktobrī notiekošajā Parīzes autoizstādē.

"Citroen CXperience" prototipa kopgarums ir 4,85 metri, bet riteņu garenbāze – trīs metri. Automobilis aprīkots ar hibrīda spēka agregātu, kā akumulatorus var uzlādēt arī no mājsaimniecības elektroligzdas. Hibrīda agregāta kopējā jauda ir 300 zirgspēku, bet tikai ar elektroenerģiju tas spējīgs nobraukt līdz 60 km distanci.

Franču limuzīna koncepts ir aprīkots ar "Advanced Comfort" balstiekārtu, kura "Citroen" piedāvājumā ir aizstājusi līdzšinējo hidraulisko piekari "Hydractive". Jaunā balstiekārta ļauj amortizatorus padarīt daudz "mīkstākus" un nodrošināt komfortablu gaitu pa nelīdzenu ceļu.

"Citroen CXperience" interjerā ir apdarē izmantots grieķu riekstkoks, āda un augstas kvalitātes audums. Savukārt sēdekļi pielāgojas autovadītāja un pasažieru ķermeņa aprisēm. Priekšējā panelī ir 19 collu skārienjutīgs ekrāns, caur kuru var regulēt dažādas automobiļa funkcijas.

Vēl Parīzes autoizstādē "Citroen" prezentēs jaunās paaudzes "C3" hečbeku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!