Foto: Publicitātes foto

"Audi" paplašina modeļu klāstu ar otro pilnībā elektrisko auto – "Audi e-tron Sportback", kura ražošana tiks uzsākta 2019. gadā Briselē, Beļģijā. 2018. gadā no ražošanas līnijas būs apskatāmi jau pirmie "Audi e-tron" elektriskie SUV eksemplāri.

Papildus "Audi e-tron" ražotājs esošajā ražošanas tīklā iekļauj otru, pilnīgi jaunu elektroautomobili – "Audi e-tron Sportback", tādā veidā uzlabojot savu konkurētspēju šajā nozīmīgajā nākotnes segmentā.

"Pieņemot lēmumu par "Audi e-tron Sportback" ražošanu, mēs apliecinām, ka "Audi" nopietni attiecas pret elektrisko mobilitāti. Otrais ar akumulatoru darbināmais elektriskais modelis sniegs iespēju optimāli izmantot mūsu Briseles rūpnīcas ražošanas jaudu," uzsver "Audi" valdes loceklis, ražošanas un loģistikas pārstāvis Huberts Valtls.

Jaunā elektroautomobiļa pamatā ir "Audi e-tron Sportback" eksperimentālā dizaina konceptautomobilis, kas tika prezentēts 2017. gada Šanhajas autoizstādē. Šis daudzpusīgais konceptautomobilis ir četrdurvju "Gran Turismo" tipa auto ar 320 kilovatu motoru. Kupejas dizainā ir apvienoti "Audi" elementi ar unikālām, jaunām detaļām. Elektriskās piedziņas tehnoloģijas un aprīkojums ir pielāgots automobiļa arhitektūrai.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!