Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Fiat" izstrādājusi "500L" modeļa speciālo versiju "Beats Edition", kas būs pieejama ar diviem jauniem motoriem un "Mopar" aksesuāriem. Tomēr galvenokārt šīs modifikācijas spēkrats atšķiras ar "Beats" audio sistēmu, ko šim automobilim pielāgojis mūziķis Dr. Dre un ierakstu studijas "Interscope Geffen A&M Records" priekšsēdētājs un producents Džimmijs Jovins.

"Fiat 500L Beats Edition", neskaitot kvalitatīvo audio sistēmu, atšķiras ar virsbūves divtoņu matēto krāsojumu un hromētiem dekoratīvajiem elementiem. Līdzīgā krāsu kombinācijā ieturēts arī spēkrata interjers.

Tāpat šim automobilim ir "Chrysler" grupas sportiskās nodaļas "Mopar" aksesuāri, piemēram, satīna krāsas moldingi, velveta paklājiņi un polikarbonāta atbalsts pēdai pie pedāļiem.

Vēl šī modeļa piedāvājumu papildinājis 1,6 litru dīzeļmotors "MultiJet II" un 1,4 litru turbopūtes benzīna dzinējs "T-Jet". Abi šie spēka agregāti attīsta vienādu jaudu – 120 zirgspēku.

Itālija būs pirmais tirgus, kurā "Fiat 500L Beats Edition" debitēs jau šonedēļ, tomēr citās Eiropas valstīs tas gaidāms vēlāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!