Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Honda" publicējusi pirmos attēlus ar Eiropas tirgum atjaunināto "CR-V" modeli. Automobilim nav būtisku vizuālo atšķirību, interjerā tas ieguvis papildus dekoratīvos elementus un bīdāmu elkoņbalstu, tomēr tā galvenais jaunums ir 1,6 litru dīzeļmotors un deviņpakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Modernizētais "Honda CR-V" iegūs 1,6 litru "i-DTEC" dīzeļmotoru no "Earth Dreams" sērijas. Tas attīstīs 160 zirgspēku jaudu un 350 ņūtonmetru griezes momentu. Pilnpiedziņas automobilis versijā ar šo dzinēju būs pieejams vai nu ar sešpakāpju manuālo vai deviņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Savukārt "Honda CR-V" priekšpiedziņas modifikācija iegūs 1,6 litru dīzeļdzinēja versiju ar 120 ZS. Tāpat būs pieejams 155 ZS jaudīgais divlitru benzīna agregāts, kas atbilst stingrajām "Euro 6" ekoloģiskajām normām.

Vēl modernizētais "Honda CR-V" iegūs jaunās paaudzes "Connect" mutimediju sistēmu, kas būs pieejama jau standarta komplektācijā. Šai sistēmai ir septiņu collu skārienjutīgs ekrāns un "Bluetooth" saskarne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!