Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Honda" publicējusi detalizētāku informāciju, kā arī jaunus attēlus ar kompakto apvidus automobili "HR-V", kas jau šovasar nonāks tirdzniecībā Eiropā.

Japāņu autoražotājs plāno, ka 70% no visiem jaunā "HR-V" pircējiem būs pārnācēji no citām automobiļu markām. 4,3 metrus garais apvidnieks tiek pozicionēts "jauniešiem vai jauniem pāriem, kuriem svarīgs ir savs dzīvesstils un dizains".

Eiropas tirgū "Honda HR-V" būs pieejams vai nu ar 1,5 litru benzīna motoru, kas attīsta 130 zirgspēku jaudu, vai 1,6 litru dīzeļdzinēju, kas attīsta 120 ZS. Motori sajūgti ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, bet versijai ar benzīna dzinēju pieejama arī variatora transmisija ar septiņiem virtuāliem pārnesumiem.

"Honda HR-V", kas Japānas tirgū debitēja kā "Vezel" modelis, izgatavots uz markas mazākā modeļa "Jazz" platformas. Bagāžas nodalījuma tilpums tam sasniedz 453 litrus, bet nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu (nolokāmas proporcijā 6) gadījumā – 1026 l.

Apvidus automobilim būs pieejama "Honda Connect" multimediju sistēma, kura izmanto "Android" operētājsistēmu. Tai būs pieejams vai nu piecu, vai septiņu collu skārienjutīgais ekrāns, "Bluetooth" saskarne un "Garmin" navigācijas sistēma.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!