Foto: Publicitātes foto

Kompānijas "Hyundai" paspārnē nesen radītā luksusa automobiļu marka "Genesis" pašlaik notiekošajā Ņujorkas autoizstādē prezentējusi "New York Concept" prototipu, kas sērijveida versijā tiktu pozicionēts kā BMW 3. sērijas konkurents.

"Genesis New York Concept" dizains ieturēts "Vision G" prototipa stilā, kas tika prezentēts pērnā gada augustā. Par pirmo sērijveida modeli ar šādu dizainu kļuva sedans "Genesis G90", kas ir visgreznākais spēkrats šī dienvidkorejiešu autoražotāja vēsturē.

Ņujorkas autoizstādē prezentētais prototips aprīkots ar hibrīda spēka agregātu, kas attīsta 245 zirgspēku jaudu. Tajā izmantots divlitru benzīna dzinējs, elektromotors un astoņpakāpju automātiskā pārnesumkārba.

"Genesis New York Concept" interjera apdarē ir āda, zamšs un alkantara, kā arī dekoratīvie paneļi no metāla. Tāpat konceptuālajam automobilim ir 21 collas ekrāns, kas apvieno ne tikai multimediju sistēmu, bet arī mērinstrumentu paneli.

Par tamlīdzīga "Genesis" automobiļa iespējamo nonākšanu sērijveida ražošanā pagaidām "Hyundai" informāciju nesniedz. Tomēr autoražotājs jau iepriekš ir ziņojis, ka 2017. gadā ar "Genesis" marku tiks radīts modelis, kas tirgū konkurēšot ar BMW 3. sēriju, "Audi A4" un "Mercedes-Benz" C-klasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!