Foto: Publicitātes attēli

Japāņu autoražotāja "Nissan" luksusa marka "Infiniti" tagad pievienojusies arī tiem pārējiem autoražotājiem, kuri izstrādājuši konceptuālu superauto speciāli "Gran Turismo 6" datorspēlei. Kā norāda "Infiniti" pārstāvji, "Vision Gran Turismo" superauto prototips iemieso jaunās paaudzes aziātu romantisko un radošo dvēseli.

Uz "Infiniti Vision Gran Turismo" veidola izstrādi pretendēja vairāki "Infiniti" dizaina centri, tomēr rezultātā uzvarēja Pekinā bāzētais birojs. Kā skaidro autoražotājs, tad šīs nodaļas pārstāvji superauto prototipā iemiesoja ne tikai "Infiniti" markai raksturīgo auru, bet arī F-1 bolīdu elementus.

"Infiniti Vision Gran Turismo", pēc izstrādātāju ieceres, reālos apstākļos būtu aprīkots ar 4,5 litru V8 atmosfērisko benzīna dzinēju un elektromotoru. Nelielā braukšanas ātrumā tiktu izmantots tikai elektromotors, bet iekšdedzes dzinējs pieslēgtos paātrinājuma laikā. "Infiniti" gan neprecizē hibrīda spēka agregāta tehniskos raksturlielumus, kā arī superauto provizorisko veiktspēju.

"Gran Turismo 6" spēlētāji "Infiniti Vision Gran Turismo" spēkratu varēs iegādāties simulatora virtuālajā veikalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!