Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Chevrolet" oficiāli atklājusi jaunās paaudzes "Cruze" hečbeku, kas plašākai sabiedrībai tiks parādīts nākamnedēļ notiekošajā Detroitas autoizstādē.

Jaunais "Chevrolet Cruze" hečbeks izgatavots uz "General Motors" koncerna modulārās platformas, kas jau izmantota jaunā "Opel Astra" modeļa pamatā. Tomēr "Cruze" modelim ir vislielākā riteņu garenbāze (2,7 metri) šajā segmentā, un tas ir par 133 kilogramiem vieglāks nekā priekštecis. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 524 litri, bet nolaistu aizmugurējo sēdekļu gadījumā – 1189 litri.

"Chevrolet Cruze" būs pieejama ar 1,4 litru turbopūtes benzīna dzinēju, kas attīsta 153 zirgspēku jaudu un kas tiks sajūgts ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu vai arī tāda paša pārnesumu skaita automātisko. "Chevrolet Cruze" no vietas līdz 100 km/h paātrināsies astoņās sekundēs.

Automobiļa aprīkojumā pieejama multimediju sistēma, kas atbalsta "Android Auto" un "Apple CarPlay" operētājsistēmu. Vēl tam būs pieejama autostāvvietā automātiskās novietošanas sistēma.

Tirdzniecībā jaunais "Chevrolet Cruze" nonāks rudenī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!