Kompānija "Hyundai" publicējusi pirmo dizaina skici ar nākamās paaudzes "Tuscon" apvidus automobili, kas tiks prezentēts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē. Acīmredzot dienvidkorejiešu autoražotājs plāno atteikties no "ix35" nosaukuma, ar kuru līdzšinējais apvidus automobilis bija pieejams Eiropas tirgū.

Jaunā "Hyundai Tucson" dizainu izstrādājis markas galvenais dizaineris Pīters Šraiers, kurš preses paziņojumā norāda, ka "apvidus automobilis būs liels solis uz priekšu autoražotājam globālajā tirgū". Nekāda cita precizējošāka informācija par jauno "Tucson" pagaidām netiek atklāta.

Pēc provizoriskas informācijas, jaunais "Hyundai Tucson" tiks komplektēts ar benzīna motoriem, kuru tilpums ir no 1,6 līdz 2,4 litriem, kā arī dīzeļa agregātiem ar 1,7 līdz 2,2 litru tilpumu. Nav izslēgts, ka būs pieejama arī hibrīda modifikācija un versija, kura degvielā patērēs ūdeņradi. "Tucson" būšot pieejams kā ar priekšējo, tā visu riteņu piedziņu.

Atgādinām, ka līdzšinējās paaudzes "Hyundai Tucson" ražošana tika pārtraukta pērnā gada vasarā, bet jaunais modelis tirdzniecībā nonāks tikai gada otrajā pusē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!