Foto: Publicitātes foto

Kompānija "SEAT" publicējusi pirmo oficiālo informāciju un attēlus ar jaunās, jau ceturtās paaudzes "Toledo" modeli, kas vizuāli īpaši neatšķiras no martā notikušajā Ženēvas autoizstādē prezentētā koncepta.

Jaunais "SEAT Toledo" atguvis liftbeka virsbūves tipu, kāds tika izmantots šā modeļa pirmajā un otrajā paaudzē, kamēr esošās, trešās paaudzes "Toledo" bija vienapjoma automobilis.

"SEAT Toledo", kas ir radniecīgs gaidāmajam "Škoda Rapid" modelim, kopumā ir 4,48 metrus garš. Tādējādi automobilis ir gabarītos lielāks par līdzšinējo "Toledo" un arī "Leon" hečbeku.

Jaunajam spāņu spēkratam pieejams 1,2- un 1,4-litru benzīna dzinējs ar attiecīgi 75 un 122 zirgspēku jaudu. Bāzes komplektācijā tas būs aprīkots ar mehānisko pārnesumkārbu, bet jaudīgākajai modifikācijai par papildus samaksu pieejama arī septiņpakāpju sekvenciālā "DSG" transmisija. Vēl šim modelim pieejams 1,6-litru dīzeļmotors ar 105 ZS, bet nākamgad tiks piedāvāta arī šī agregāta versija ar 90 ZS.

Standarta aprīkojumā "SEAT Toledo" iegūs priekšējos un sānu drošības spilvenus, centrālo atslēgu, dalītās proporcijās nolokāmu aizmugurējā sēdekļa atzveltni un elektriski paceļamos priekšējos logus.

Tirdzniecībā Eiropā jaunais "SEAT Toledo" gaidāms nākamā gada sākumā, bet Spānija un Portugālē tas būs pieejams jau šāgada nogalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!