Ķīnas kompānija "Zotye" izstrādājusi apvidus automobili "T700", kas būtībā ir vācu "Porsche Macan" pakaļdarinājums. Pirmos attēlus ar šo ķīniešu kārtējo kopiju publicējis izdevums "CarNewsChina".

"Porsche Macan" dizainu ķīniešu "Zotye" nokopējis praktiski pilnībā – līdzīgas ir ne tikai virsbūves proporcijas un dizaina līnijas, bet arī lukturi, buferi un pat sānskata spoguļi.

"Zotye T700" tiks komplektēts ar divlitru turbopūtes četrcilindru benzīna dzinēju, kas attīsta 177 zirgspēku jaudu. Vēlāk piedāvājumu papildināšot trīslitru V6 motors, tomēr detalizētāks informācijas par tā tehniskajiem raksturlielumiem pagaidām nav.

"Porsche Macan" pakaļdarinājums tirdzniecībā Ķīnā nonāks 2016. gadā, bet tā cena būs no 170 tūkstošiem juaņu (24 330 eiro). Salīdzinājumam – oriģinālais "Porsche Macan" Ķīnā maksā no 558 tūkstošiem juaņu (79 860 eiro).

Pirms kāda laika "Zotye" prezentēja "T600" apvidus automobili, kas praktiski pilnībā atdarināja "Volkswagen Touareg" modeli. Arī "Zotye T600" tiek komplektēts ar 177 ZS jaudīgo divlitru turbomotoru.

Fotogalerija ar oriģinālo "Porsche Macan":
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!