Uļjanovskas autorūpnīca par godu Uzvaras 65.gadadienai izgatavos piecus tūkstošus "UAZ 469" modeļa apvidniekus, minēts ražotāja oficiālajā preses paziņojuā. Šī klasiskā apvidus automobiļa nedaudz modernizētā versija aprīkota ar uzlabotu 2,7-litru benzīna dzinēju un četrpakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Jau rakstījām, ka Uļjanovskas autorūpnīca atjaunos klasikā "UAZ 469" modeļa (tautā saukts par "bobiku") ražošanu. Šādu lēmumu autoražotājs skaidro ar klientu pieprasījumu pēc lētiem un bezceļam piemērotiem automobiļiem.

"UAZ 469" versijā ar auduma jumtu maksās 299 tūkstošus rubļu (5200 latu), bet ar metāla jumtu – 320 tūkstošus rubļu (5570 latu). Turklāt šo automobili var iegādāties arī Krievijā nesen ieviestās valsts atbalsta programmas ietvaros, kur par vairāk kā 10 gadus veca automobiļa nodošanu pārstrādei un jauna vietējā spēkrata iegādi tiek kompensēti 50 tūkstoši rubļu (870 latu). Vēl 100 tūkstoš rubļu (1740 latu) atlaidi sola kompānija "Sollers" (UAZ īpašnieks) un Uļjanovskas apgabals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!