Foto: Publicitātes foto

Krievijas tūninga kompānija "TopCar" izstrādājusi savu pārveidojumu programmu vācu sportiskajam spēkratam "Porsche 911 Turbo", tostarp internera dekoratīvā apdarē izmantojot 24 karātu zeltu. Plašākai sabiedrībai automobilis pirmo reizi tiks parādīts 2015. gada janvārī "Performance Car Show" izstādē Birmingemā.

"TopCar" izpildījumā "Porsche 911 Turbo" eksterjers papildināts ar 24 papildus aerodinamiskajiem elementiem no oglekļa šķiedras. Pēc izstrādātāju vārdiem, tie par 90 procentiem pārvērtīs automobili. Tā kā šādu aerodinamisko elementu komplektu esot grūti izgatavot, tad "TopCar" mēnesī gatavs tos izgatavot ne vairāk kā divās vienībās.

Tāpat krievu tūninga kantoris paziņojis, ka par 46 580 eiro šo aerodinamisko komplektu nogādās un uzstādīs auto īpašniekam vēlamā vietā. Cena ietver arī "TopCar" speciālistu komandējuma izmaksas.

"Porsche 911 Turbo" 3,8 litru motora jaudu "TopCar" palielinājis par 60 zirgspēkiem – līdz 580 ZS "Turbo" versijā un līdz 620 ZS "Turbo S" modifikācijā.

Pa pilnu "TopCar" programmu pārveidots jau gatavs "Porsche 911 Turbo" spēkrats klientam izmaksās 275 tūkstošus eiro, kas ir par 100 tūkstošiem eiro vairāk nekā standarta versija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!