Foto: Publicitātes foto

Krievijas tūninga kompānija "TopCar" pēc kāda klienta individuāla pasūtinājuma izgatavojusi "Porsche Panamera Turbo S" speciālo versiju "Stingray GTR" ar violetu salona apdari un apzeltītiem dekoratīvajiem elementiem.

"Porsche Panamera" eksterjerā izmantota "TopCar" jau pazīstamā "Stingray GTR" aerodinamisko elementu paktone, kā arī "ADV.1" riteņu diski.

Tomēr būtiskākās izmaiņas ir automobiļa interjerā, kurā izmantota krokodila dabīgā āda, kas pārkrāsota violetā tonī un izšūta dimanta diegiem. Savukārt dekoratīvie apdares paneļi, tostarp pedāļi, glāžu turētājs, durvju rokturi utt., ir pārklāti ar zeltu.

"Porsche Panamera Turbo S" aprīkots ar 570 zirgspēku jaudīgu V8 turbomotoru, kas ļauj šim četrdurvju automobilim līdz 100 km/h paātrināties 3,8 sekundēs un maksimāli sasniegt 310 km/h.

Standartā šāds automobilis maksā no 180 tūkstoš eiro, tomēr, cik klientam izmaksājis tamlīdzīgs "TopCar" projekts, nav zināms. Aptuveni pirms diviem gadiem tamlīdzīgs "Porsche Panamera" ar krokodila ādu un zeltu apdarē klientam izmaksājis nepilnu pusmiljonu eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!