Foto: Publicitātes attēli

Krievijas "TopCar" ir viena no pirmajām tūninga kompānijām, kura izstrādājusi savu pārveidojumu programmu "Porsche" kompaktajam apvidus automobilim "Macan". Automobiļa tūninga gatavā versija tikšot parādīta nākamā gada pavasarī.

"TopCar" pārveidotais "Porsche Macan" atšķirsies ar virsbūves aerodinamisko elementu komplektu, kurā ir jaunas formas buferi, riteņu arku paplašinošās uzlikas, aizmugurējais spoileris un difuzors, kā arī dekoratīvās sliekšņu uzlikas. Visi šie virsbūves dekoratīvie elementi izgatavoti no oglekļa šķiedras.

Šāds "Porsche Macan" pārveidojumu komplekts maksāšot 18 270 eiro, bet bez oglekļa šķiedras pielietojuma detaļu materiālā cena tiks samazināta līdz 14 620 eiro.

Tāpat Krievijas tūninga kompānija sola palielināt "Porsche Macan" motoru jaudu, kā arī pārveidot interjeru un uzstādīt citādus riteņu diskus.

Atgādinām, ka "Porsche Macan" tika prezentēts novembrī. Sākotnēji šis modelis būs pieejams ar trīs un 3,6 litru sešcilindru turbopūtes benzīna dzinēju, kā arī V6 dīzeļmotoru.

Standarta automobiļa cena būs no 57 930 eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!