Foto: Publicitātes foto

Kompānija "AvtoVAZ" uzsākusi tirgot "Lada Vesta" sedana visdārgāko modifikāciju "Exclusive". Automobiļa cena ir 763 tūkstoši rubļu (10 760 eiro), kas ir par 27 tūkstošiem rubļu (381 eiro) dārgāk nekā līdz šim visgreznākā versija "Luxe" ar papildaprīkojuma pakotni "Multimedia".

No citām "Lada Vesta" versijām "Exclusive" vizuāli atšķiras ar ekskluzīvo virsbūves krāsu "Kartago" (bēša metālika) un interjera apdari melnas un bēšas "ekoādas" un alkantaras kombinācijā.

Vēl "Exclusive" versijas žigulis atšķiras ar melni glancētu virsbūves centrālā statņa uzliku, bagāžnieka spoileri, hromētu izplūdes sistēmas izejas uzgali, 16 collu riteņu diskiem, kā arī ar salona "atmosfēras" apgaismojumu, auduma paklājiņiem un tērauda uzlikām uz pedāļiem.

"Lada Vesta Exclusive" būs pieejams komplektācijā tikai ar 1,8 litru benzīna dzinēju, kas attīsta 122 zirgspēku jaudu. Standartā motors būs sajūgts ar manuālo pārnesumkārbu, bet par 25 tūkstošiem rubļu (352 eiro) to varēs sajūgt ar pusautomātisko.

"Exclusive" modifikācijas aprīkojumā ir klimata kontrole, priekšējā vējstikla elektriskā apsilde, atpakaļskata videokamera, multimediju sistēma ar navigāciju, priekšējo sēdekļu apsilde, elektriski regulējami un apsildāmi sānskata spoguļi, braukšanas elektroniskā stabilizācijas sistēma un elektriskais asistents, uzsākot braukšanu kalnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!