Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Lincoln" publicējusi pirmos attēlus ar jaunā "Continental" limuzīna prototipu. Konceptuālais automobilis plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīts šonedēļ notiekošajā Ņujorkas autoizstādē, bet tā sērijveida versija gaidāma 2016. gadā.

Tāpat ar šo prototipu "Lincoln" demonstrē markas turpmāko modeļu dizaina attīstības virzienu. Piemēram, tamlīdzīgs radiatora dekoratīvais režģis tuvākajā nākotnē tiks izmantots arī citiem "Lincoln" modeļiem. Konceptuālajam "Lincoln Continental" ir elektriski ar podziņu atveramas durvis, 21 collas riteņu diski un diožu lukturi.

"Lincoln Continental" salonā uzstādīti sēdekļi, kuri regulējami 30 pozīcijās, un multimediju sistēma ar atsevišķu vadības bloku aizmugurē sēdošajiem. Prototipa salona apdarē izmantoti augstvērtīgi materiāli, tostarp rozā zelts.

Amerikāņu limuzīns aprīkots ar dažādām mūsdienīgām elektroniskajām sistēmām – video novērošanas sistēma pa virsbūves perimetru, gājēju atpazīšanas sistēma, automātiskā bremzēšanas sistēma avārijas draudu gadījumā, adaptīvā balstiekārta un stūres sistēma, kā arī jumta panorāmas stikls "SPD SmartGlass" ar iespēju bloķēt ultravioletos starus.

"Lincoln Continental" prototips aprīkots ar "Ford" koncerna "EcoBoost" saimes trīslitru benzīna motoru. Spēka agregāta veiktspēju un automoibļa dinamiskos raksturlielumus ražotājs pagaidām neatklāj.

Pašlaik "Lincoln" piedāvājumā nav modeļa ar "Continental" nosaukumu. Par tā ideoloģisko pēcteci tiek pozicionēts "MKS" sedans. Pirmais "Lincoln Continental" ražošanā nonāca 1939. gadā, bet līdz šim pēdējais šī nosaukuma limuzīns no konveijera noripoja 2002. gadā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!