"Mercedes-Maybach" pašlaik notiekošajā Pekinas autoizstādē oficiāli prezentējis jauno apvidus automobili "Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury". Šis 5,26 metrus garais apvidus automobiļa un luksusa sedana apvienojums ir aprīkots ar četriem elektromotoriem.

Četru elektromotoru kopējā jauda ir 750 zirgspēku. 80 kWh akumulatoru komplekts ir izvietots zem grīdas un bez atkārtotas uzlādes ļauj nobraukt līdz 500 kilometru distanci. Ar speciālu ātrās uzlādes ierīci piecās minūtēs tam var nodrošināt enerģiju 100 km distances nobraukšanai. Turklāt šajā spēkratā uzstādītie akumulatori ir arī ar bezvadu uzlādes tehnoloģiju.

Greznā apvidus automobiļa interjera apdarē izmantots dabīgs koks, āda un rozā zelts. Priekšējā panelī ir divi 12,3 collu ekrāni, no kuriem viens pilda mērinstrumentu paneļa, bet otrs – multimediju sistēmas funkciju.

"Maybach" apvidus automobilī ir četras atsevišķas sēdvietas, turklāt aizmugurējie sēdekļi ir aizgūti no "Mercedes-Benz" S-klases limuzīna, ļaujot otrajā rindā sēdošajiem pasažieriem sēdekli izlaist atpūtas pozā, līdzīgi kā pagarinātajā sedanā. Tāpat pasažieru ērtībām ir tējas komplekts – tasītes un kanniņa.

Vēl pasažieriem paredzētas dažādi relaksējošie iestatījumi – atkarībā no izvēlētā režīma, interjerā mainās muzikālais fons, smaržas un sēdekļu masāžas intensitāte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!