Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" prezentējis pirmo apvidus automobili ar "Maybach" marku. Par to kļuvis "G650 Landaulet" modelis uz leģendārā G-klases apvidnieka bāzes.

"Mercedes-Maybach G650 Landaulet" aizmugurējie sēdekļi ir no S-klases limuzīna, tiem ir ne tikai elektriskā piedziņa regulācijai, bet arī masāžas funkcija. Starp aizmugurējiem sēdekļiem ir konsole klimata kontroles vadībai, glāžu turētāji ar atdzesēšanas un sildīšanas funkciju.

Vēl šajā konsolē ir taustiņš stikla sienas pacelšanai starp priekšējo un aizmugurējo sēdekļu rindu, kā arī virsbūves aizmugurējās daļas auduma jumta pārklājuma nolaišanai.

Par pamatu "Maybach" apvidniekam tika izmantota "Mercedes-Benz G500 4x4" modifikācija. Tas nozīmē, ka automobilis ir ar paaugstinātu apvidus pārgājību. "Mercedes-Maybach G650 Landaulet" klīrenss ir 45 centimetri, bet riteņu garenbāze – 3428 milimetri, kas ir par 578 mm vairāk nekā standarta G-klases modelim.

"Mercedes-Maybach G650 Landaulet" aprīkots ar V12 biturbo "Mercedes-AMG" dzinēju, kas attīsta 630 zirgspēku jaudu un 1000 ņūtonmetru griezes momentu.

Pavisam tiks izgatavoti tikai 99 šī modeļa eksemplāri. Pirmie klienti to saņems rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!