Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" prezentējis savu vismazāko universāli – "CLA Shooting Brake". Jaunais automobilis, kas izstrādāts uz A-klases modeļa šasijas, tirdzniecībā Eiropā nonāks nākamā gada janvārī, bet pirmie klienti savus spēkratus saņems martā.

"Mercedes-Benz CLA Shooting Brake" kopgarums ir 4 630 milimetri. Salīdzinājumā ar "CLA" četrdurvju kupeju "Shooting Brake" universālis ir par trim milimetriem augstāks, kas dod vairāk telpas virs aizmugurē sēdošo galvām.

Bagāžas nodalījuma tilpums ir 495 litri, kas ir par 25 l vairāk nekā standarta "CLA" modelim. Nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā bagāžas nodalījuma tilpums palielināms līdz 1 354 l. Turklāt bagāžniekā var ievietot līdz 1 328 mm garus priekšmetus, kas esot labākais rādītājs šajā klasē.

"Mercedes-Benz CLA Shooting Brake" bagāžas nodalījuma vāks būs atverams elektriski, tāpat bagāžniekā būs 12 voltu elektroligzda, kā arī tīkliņš bagāžas nostiprināšanai un papildus sīklietu nodalījumi.

Pirmo reizi "CLA" modelis būs pieejams speciālā modifikācijā "OrangeArt Edition", kas atšķiršies ar oranžiem elementiem uz riteņu diskiem, priekšējā un aizmugurējā bufera, kā arī oranžiem diegiem ādas salona apšuvē.

Sākotēnji "Mercedes-Benz CLA Shooting Brake" pircēju izvēlei tiks piedāvāti divi dīzeļa (136 un 177 ZS) un trīs benzīna motori (122, 156 un 211 ZS), kā arī pilnpiedziņas sistēma un sportiskā modifikācija "CLA 45 AMG" ar 360 ZS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!