Foto: Publicitātes foto
Kompānija "SEAT" publicējusi oficiālo informāciju un attēlus ar atjaunināto "Exeo" modeļa saimi, kas ieguvusi modernizētu eksterjera un interjera dizainu, kā arī ekonomiskākus dīzeļdzinējus. Pēc veiktajiem uzlabojumiem automobilis vēl vairāk līdzinās "Audi", uz kā bāzes tas tapis.

Modernizētais "SEAT Exeo" sedans un universālis ieguvis jaunus priekšējos lukturus, radiatora dekoratīvo režģi, diožu aizmugurējos lukturus, jauna dizaina 17 un 18 collu riteņu diskus. Salonā uzstādīts citāds stūresrats, savukārt interjerā tiks izmantoti jauni apdares materiāli.

"SEAT Exeo" dīzeļdzinējs kļuvis ekoloģiski tīrāks, vidējais CO2 izmešu daudzums izplūdē samazināts par septiņiem gramiem uz kilometru (līdz kopumā 129 g/km sedanam un 132 g/km universālim). Tāpat šis motors kļuvis ekonomiskāks: sedans vidēji patērēs 5,2 litrus dīzeļa uz 100 km, bet universālis – 5,3 litrus uz 100 km. Tas panākts, motoram uzstādot "Start&Stop" sistēmu.

Atgādināsim, ka "SEAT Exeo" debitēja 2008.gadā. Automobilis izstrādāts uz iepriekšējās paaudzes "Audi A4" (B7 – rūpnīcas indekss) bāzes. "SEAT Exeo" tiek ražots Spānijā ar iekārtām, kas līdz tam tika izmantotas agrākā "Audi A4" modeļa ražošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!