Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Suzuki" oficiāli atklājusi modernizēto "Vitara" modeli, kas turpmāk būs pieejams tikai ar turbopūtes motoriem. Modernizācijas ietvaros automobilim ir nedaudz izmainīts dizains, apdares materiāli un papildu aprīkojuma saraksts.

Vizuāli modernizētais "Suzuki Vitara" atšķiras ar citāda noformējuma radiatora dekoratīvo režģi, bufera dizainu, diožu optiku un aizmugurējo lukturu veidolu. Mērinstrumentu panelī ir jauna dizaina spidometrs un tahometrs, kā arī krāsains borta datora ekrāns.

Turpmāk "Suzuki Vitara" būs pieejama tikai ar turbomotoriem. Bāzes versijā tam būs viena litra trīscilindru agregāts ar 117 zirgspēku jaudu un 170 ņūtonmetru griezes momentu. Šīs motors ir jau pazīstams no jaunā "Swift" hečbeka. Vēl "Vitara" piedāvājumā būs 1,4 litru turbomotors ar 140 ZS un 220 Nm.

Abu motoru gadījumā "Suzuki Vitara" ir pieejama kā ar priekšējo, tā arī visu riteņu piedziņu. Transmisijas – sešpakāpju manuālā vai automātiskā.

Modernizētā "Suzuki Vitara" papildu aprīkojumā iekļauta sistēma, kura brīdina par izbraukšanu no joslas, ceļa zīmju atpazīšanas funkcija, aklo zonu indikators, kā arī brīdinājuma sistēma par iespējamo frontālo sadursmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!