Foto: Publicitātes foto

Kompānijas "Nissan" nodaļa ASV sadarbībā ar kinokompāniju "Lucasfilm" par godu jaunās "Zvaigžņu karu" sāgas kinofilmas "Hans Solo: Zvaigžņu karu stāsts" ("Han Solo: A Star Wars Story") pirmizrādei radījuši īpašu "Nissan Rouge" apvidnieka (Eiropas tirgū pazīstams kā "X-Trail") modifikāciju. Unikālais spēkrats ieturēts kosmoskuģa "Millennium Falcon" stilā.

Unikālo "Nissan X-Trail" modifikāciju izstrādājuši "Lucasfilm" dizaineri sadarbībā ar specefektu kompāniju "Industrial Light & Magic", kā arī "Vehicle Effects" speciālistiem – šis uzņēmums specializējas tieši transportlīdzekļu pārbūvē kinofilmām.

Daļa unikālā "X-Trail" virsbūves paneļu ir no alumīnija un oriģinālā dizainā. Priekšējais vējstikls automobilim izgatavots gluži kā kosmoskuģim. Uz jumta tam uzstādīts stilizēts radars un lāzerierocis. Arī "Nissan" apvidnieka interjers ieturēts kā pilota kabīne. Interesanti, ka tajā uzstādīti arī trīs 18 collu zemfrekvenču skaļruņi (sabvūferi), kuri iestiprināti aizmugurējā vējstikla ietvarā.

Par izmaiņām "Nissan" apvidnieka spēka agregātā netiek ziņots. Visticamāk, tas aprīkots ar standarta 2,5 litru četrcilindru motoru, kas attīsta 172 zirgspēku jaudu.

Atgādinām, ka jau aizvadītā gada septembrī "Nissan" prezentēja sešus prototipus "Zvaigžņu karu" stilā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!