Foto: Publicitātes foto

Kompānija "AvtoVAZ" sava leģendārā apvidus automobiļa "Lada 4x4" jeb "Ņiva" virsbūves krāsojuma toņu paleti papildinājusi ar kamuflāžas krāsojumu. Līdz šim tāds bija pieejams tikai skaitā ierobežotajai jubilejas versijai.

Kamuflāžas krāsojumu jau no rūpnīcas varēs pasūtināt, iegādājoties "Lada 4x4" trīsdurvju versiju "Luxe" komplektācijā. Šādā gadījumā par kamulfāžas krāsojumu būs jāpiemaksā 29 tūkstoši rubļu (372 eiro).

Virsbūves krāsošana notiks divos posmos – no sākuma tai uzklās melno krāsu, bet pēc tam dažādās vietās zaļo krāsu divos toņos. Ja klients automobili izvēlējies komplektācijā ar lietajiem diskiem, tad tie būs melnā krāsā.

"Lada 4x4 Luxe" ir aprīkota ar 1,7 litru atmosfērisko benzīna dzinēju, kas attīsta 83 zirgspēku jaudu un 129 ņūtonmetru griezes momentu. Spēka agregāts ir sajūgts ar piecpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Rezultātā vislētākā "Lada 4x4" versija ar kamuflāžas krāsojumu klientam izmaksā 535 tūkstošus rubļu (6868 eiro). Šādam automobilim būs priekšējo sēdekļu elektriskā apsilde, elektriski paceļamie logi un divas 12 voltu elektroligzdas.

Atgādinām, ka visdārgākā "Lada 4x4" modifikācija joprojām ir "Bronto", tā maksā 624 tūkstošus rubļu (8012 eiro). No standarta "Ņiva" šī versija atšķiras ar stiprāku aizmugurējo tiltu, atsperēm, garāka gājiena amortizatoriem, pašbloķējošo diferenciāli uz abiem riteņu tiltiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!