Foto: Publicitātes foto

Britu virsbūvju kompānija "Binz" par metru pagarinājusi un aprīkojusi ar sešām durvīm "Mercedes-Benz" E-klases sedanu.

"Binz" limuzīns salīdzinājumā ar E-klases sedanu pagarināts par 1,11 metriem un kopumā sasniedz 5,98 metrus. Tā kā pārbūvē plaši tika izmantoti kompozītmateriāli, limuzīna svars salīdzinājumā ar standarta sedanu pieaudzis tikai par 250 kilogramiem.

Par papildus samaksu "Binz" limuzīna pircējs varēs izvēlēties atsevišķu klimata kontroles sistēmu katrai no sēdekļu rindām. Tāpat klientu izvēlei tiks piedāvāts dzērienu ledusskapis, iebūvēts tālrunis un interneta maršrutētājs katram no pasažieriem. "Binz" limuzīnu var pasūtināt vai nu sešu, vai astoņu sēdvietu konfigurācijā.

"Binz" limuzīns būs pieejams kādā no četrām modifikācijām – "E220", "E250 CDI", "E350 4Matic" vai "E500". Tādējādi dārgākā versija iegūs 4,7 litru V8 motoru ar 408 zirgspēku jaudu. Atgādinām, ka standarta "Mercedes-Benz E500" modifikācija līdz 100 km/h paātrinās 5,2 sekundēs.

Britu kompānija "Binz" specializējas limuzīnu izstrādē ne tikai uz E-klases sedana, bet arī S-, G-klases un "Mercedes-Benz" mikroautobusu bāzes. Vēl viena no šīs kompānijas specializācijām ir katafalki. "Binz" kopāniju 1936. gadā nodibināja kāds no "Daimler" bijušajiem darbiniekiem. Šobrīd uzņēmumā strādā 80 cilvēku un gadā tiek izgatavots ap tūkstotis specializēto transportlīdzekļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!