Foto: Publicitātes foto
Kompānija BMW solīja drīzumā notiekošajā Frankfurtes autoizstādē prezentēt ko lielu – šobrīd internetā nonākušie "BMW X7" prototipa fotoattēli liecina, ka vācu autoražotājs nebija pārspīlējis savu apgalvojumu.

"BMW X7" kļūs par vislielāko šīs markas apvidus automobili. Tas izgatavots uz pagarinātas "BMW X5" platformas, tomēr ir ieguvis virkni oriģinālu detaļu. Gaidāms, ka sērijveidā "BMW X7" būs pieejams kā septiņvietīgājā, tā arī īpaši grezenajā četrvietīgajā versijā.

"BMW X7" būs pieejams kā ar tradicionālajiem iekšdedzes dzinējiem, tā arī hibrīda spēka agregātu. Nav izslēgts, ka "BMW X7" iegūs arī V12 motoru.

Baumas par to, ka BMW strādā pie liela apvidus automobiļa, nozarē virmo jau no 2013. gada. Tiek pieļauts, ka "BMW X7" iegūs tādu pašu šasiju kā topošais "Rolls-Royce" paaugstinātās pārgājības automobilis ar visu riteņu piedziņu. Tomēr drīz vien šī informācija tika noliegta, jo "Rolls-Royce" esot izstrādājis pats savu alumīnija šasiju.

Autoražotājs oficiālu informāciju par "BMW X7" prototipu publicēs piektdien, 8. septembrī. Plašākai sabiedrībai tas tiks prezentēts nākamnedēļ notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

"BMW X7" sērijveida versija, visticamāk, ražošanā nonāks 2018. gadā un tā montāža notiks BMW rūpnīcā ASV.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!