Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Honda" publicējusi pirmos fotoattēlus ar jaunās paaudzes "CR-V" modeli Eiropas tirgum. Turklāt pirmo reizi "Honda CR-V" būs pieejama arī hibrīda modifikācijā un ar septiņvietīgu salona konfigurāciju.

Bāzes versijā jaunais "Honda CR-V" būs aprīkots ar 1,5 litru turbomotoru no "VTEC Turbo" saimes, kas būs sajūdzams vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai variatora transmisiju.

Savukārt hibrīda spēka agregāts apvienos divlitru benzīna dzinēju, kas darbojas pēc Atkinsona cikla, un divus elektromotorus (viens nodrošina vilkmi, bet otrs darbojas kā ģenerators), kā arī transmisiju ar fiksētu pārnesuma attiecību.

Hibrīda sistēma būs spējīga darboties kādā no trijiem režīmiem – tikai elektriskajā, tikai iekšdedzes dzinēja (elektromotors pieslēgsies tikai straujāka paātrinājuma gadījumā) un kombinētajā ciklā. Pēdējā gadījumā benzīna dzinējs varēs kalpot arī kā ģenerators, kas lādē akumulatorus. Hibrīda spēka agregāta dinamiskie u.c. raksturlielumi pagaidām netiek atklāti.

Standartā "Honda CR-V" gan versijā ar benzīna dzinēju, gan versijā ar hibrīda spēka agregātu būs priekšpiedziņas automobilis. Savukārt visu riteņu piedziņa būs pieejama par papildu samaksu.

Jauno "Honda CR-V" būs iespējams aprīkot ar multimediju sistēmu, kurai ir septiņu collu skārienjutīgais ekrāns, un trešo sēdekļu rindu, kuru atzveltne ir nolaižama 101 grāda leņķī, nodrošinot augstāku komfortu pasažieriem garākos pārbraucienos.

Eiropas tirgum jaunais "Honda CR-V" tiks prezentēts nākamnedēļ notiekošajā Ženēvas autoizstādē. Pirmie klienti šo automobili saņems jau rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!