Foto: Publicitātes foto

Internetā publicēti pirmie attēli ar jauno "Opel Astra" modeli, kuru autoražotājs plāno oficiāli atklāt šī mēneša laikā. Savukārt plašākai sabiedrībai jaunais "Opel Astra" pirmo reizi tiks klātienē parādīts rudenī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

Detalizētākas informācijas par to jauno "Opel Astra" pagaidām nav. Autoražotājs iepriekš ziņojis, ka jaunais modelis būšot par 120 līdz 200 kilogramiem vieglāks nekā priekštecis, tam būšot diožu lukturi, bet multimediju sistēma atbalstīs "Apple CarPlay" un "Android Auto" operētājsistēmu.

Jaunā "Opel Astra" būs izgatavota uz koncerna "General Motors" modulārās platformas "D2XX". Pēc provizoriskas informācijas, automobilis tiks komplektēts ar viena litra trīscilindru benzīna motoru, kas attīsta 105 ZS jaudu, kā arī 1,4 un 1,6 litru četrcilindru agregātiem ar attiecīgi 145 un 200 ZS. No dīzeļmotoriem būšot pieejams 1,6 litru dzinējs, kas atkarībā no versijas attīsta 95, 140 un 170 ZS.

Iespējams, ka internetā neplānoti nonākušās informācijas dēļ "Opel" oficiālo informāciju par jauno "Astra" publicēs jau šodien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!