Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Porsche" oficiāli atklājusi īpaši sportisko modifikāciju "GTS" rodsteram "Boxster" un kupejai "Cayman". No līdz šim sportiskākās "S" modifikācijas "GTS" atšķirsies ar jaudīgāku motoru un atsevišķiem dekoratīvajiem elementiem.

"GTS" modifikācija izgatavota uz "S" versijas bāzes un ir aprīkota ar jau pazīstamo 3,4 litru sešcilindru motoru, kā jauda palielināta par 15 zirgspēkiem, bet griezes moments – par 10 ņūtonmetriem. Rezultātā "Porsche Boxster GTS" spēka agregāts attīsta 330 ZS un 370 Nm, bet "Cayman GTS" – 340 ZS un 380 Nm. Motors sajūdzams vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai septiņpakāpju sekvenciālo "PDK" transmisiju.

"Porsche Cayman GTS" līdz 100 km/h paātrinās 4,8 sekundēs vai arī vēl par 0,2 sekundēm ātrāk ar "Sport Plus" pakotni. Maksimālais braukšanas ātrums sasniedz 285 km/h. Līdzīgi dinamiskie raksturlielumi ir arī rodstera "GTS" versijai.

Plašākai sabiedrībai šīs "GTS" modifikācijas pirmo tiks prezentētas aprīlī notiekošajā Pekinas autoizstādē, bet tirdzniecībā nonāks jau maijā. Vācijā "Porsche Boxster GTS" maksās no 69 949 eiro, bet "Cayman GTS" – no 73 757 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!