Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "Prior Design" izstrādājusi pārveidojumu programmu "BMW" 6. sērijas četrdurvju kupejai "Gran Coupe". Šo eleganto sportiskā tipa automobili "Prior Design" virsbūves aerodinamiskie elementi padarījuši muskuļotāka un brutālāka veidola.

"Prior Design" demonstrācijas spēkrats izgatavots uz "BMW M6 Gran Coupe" bāzes. Neskaitot agresīvāka veidola priekšējo buferi, tam ir arī paplašinātas riteņu arkas. Tāpat tūninga kantora piedāvātajā komplektā ir citāds aizmugurējais buferis, difuzors, sliekšņu uzlikas un motora pārsegs ar gaisa tvērēju tajā.

Balstiekārtas pazemināšanai "Prior Design" piedāvā "H&R" atsperu un amortizatoru komplektu, bet 20 collu riteņu diski pieejami dažādos toņos atkarībā no klienta vēlmes. Tāpat "Prior Design" piedāvā individualizēt automobiļa interjeru.

No tehniskajām izmaiņām vācu tūninga kantoris piedāvā sportiskāka skanējuma izplūdes sistēmu.

Atgādinām, ka standarta "BMW M6 Gran Coupe" aprīkots ar 560 zirgspēku jaudīgu 4,4 litru biturbo V8 motoru, kas ļauj spēkratam līdz 100 km/h paātrināties 4,2 sekundēs un maksimāli sasniegt 250 km/h (305 km/h versijā ar "M Driver's Package").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!