Jau ziņojām, ka amerikāņu kompānija „SV Motor Co.” izstrādājusi savu pirmo superauto „SV 9 Competizione”, kas tapis uz „Chevrolet Corvette” modeļa bāzes, tomēr „SV Motor” izpildījumā iemieso itāliešu superauto stilu. Nule kompānija publicējusi attēlus ar savu veikumu.

Automobilis aprīkots ar „Corvette” V8 dzinēju, kas attīsta 450 zirgpsēku jaudu un 620 Nm griezes momentu. 14 ZS pieaugums panākts, uzstādot jaunu ieplūdes sistēmu un „ANSA” izplūdes sistēmu, kas izgatavota pēc „Ferrari 599 GTB” parauga. „SV 9 Competizione” superauto no vietas līdz 100 km/h paātrinās četrās sekundēs, bet ceturtdaļjūdzes (402m) dragreisa distanci veic 12 sekundēs.

„SV 9 Competizione” oglekļa šķiedras virsbūves dizainu modelējuši itālieši. Salonā arī izmantota oglekļa šķiedra, kā arī āda un dabīgs koks. Lai automobilis arī braukšanas ziņā līdzinātos itāliešu superauto, tam uzstādīta sportiska regulējuma balstiekārta, spēcīgākas bremzes un „Pirelli P-Zero Rosso” riepas.

Uz „Chevrolet Corvette” bāzes tapušais itāliešu stila superauto maksās 99’995 dolārus (aptuveni 49 tūkstošus latu), tas tiks izgatavots tūkstoš vienībās ierobežotā sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!