Kompānija "Honda" savā oficiālajā mājaslapā publicējusi pirmo attēlu ar atjaunināto apvidus automobili "CR-V", kas plašākai publikai tiks prezentēts septembrī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē. Kā redzams attēlā, modernizētajam automobilim nedaudz mainīta virsbūves priekšdaļa – parādījies cits buferis ar ovāliem miglas lukturiem līdzšinējo apaļo vietā, kā arī jauns radiatora dekoratīvais režģis.

Oficiālā informācija par atjaunināto "Honda CR-V" pagaidām netiek atklāta, tomēr gaidāms, ka divu un 2,4-litru benzīna dzinēji, kas šobrīd tiek uzstādīti apvidniekam, tiks saglabāti. Pēc provizoriskas informācijas, japāņu autoražotājs "CR-V" modelim gatavo versiju ar dīzeļdzinēju un vēl kādu jaunu motoru.

Kā ziņots iepriekš, jaunais "Honda CR-V" finansiālu apsvērumu dēļ izgatavots uz jau esošā modeļa bāzes, tomēr kļūs par pieciem milimetriem garāks un desmit milimetriem augstāks par līdzšinējo. Tāpat ar jauno modeli "Honda" cer palielināt tā realizāciju Japānā par 40 procentiem, bet Eiropā – par pieciem procentiem.

Apskati lietotu "Honda CR-V" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!