Foto: Publicitātes foto

Rumānijas autoražotājs "Dacia", kas pieder franču kompānijai "Renault", izstrādājis jaunu "Stepway" saimes modeli – paaugstinātas pārgājības universāli uz "Logan" bāzes.

"Dacia Logan MCV Stepway" ir par 50 milimetriem augstāks klīrenss (174 mm) nekā šī modeļa standarta versijā, kā arī melnas plastmasas aizsargi pa virsbūves perimetru. Savukārt zem priekšējā un aizmugurējā bufera ir plastmasas aizsargi, kas izskatās pēc metāla.

Savukārt interjerā sēdekļi ir pāršūti ar tādu pašu audumu kā "Dacia Sandero Stepway" modifikācijā. Visādi citādi "Stepway" universālis ir tāds pats kā standarta atjauninātais "Dacia Logan MCV".

"Dacia Logan MCV Stepway" būs pieejams tikai augstākajā komplektācijas līmenī "Laureate", kurš iekļauj multimediju sistēmu ar navigāciju, gaisa kondicionētāju, atpakaļskata videokameru, novietnes sensorus un kalnā braukšanas elektrisko asistentu.

Paaugstinātās pārgājības universālis būs pieejams ar 90 zirgspēku jaudīgu benzīna vai dīzeļa dzinēju. Abi agregāti tiks sajūgti tikai ar piecpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Plašākai sabiedrībai "Dacia Logan MCV Stepway" pirmo reizi tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!