Foto: Publicitātes foto
Kompānija SEAT oficiāli atklājusi "Ateca" modeļa jaunāko modifikāciju "X-Perience", kas pielāgota braukšanai pa sarežģītāku apvidu. Pagaidām gan šis spēkrats ir prototipa versijā, lai demonstrētu "Ateca" modeļa potenciālu.

Atšķirībā no standarta "SEAT Ateca" jaunā "X-Perience" modifikācija atšķiras ne tikai ar citāda dizaina buferiem, bet arī papildu plastmasas aizsargiem pa virsbūves perimetru, oriģināla dizaina 18 collu riteņu diskiem un augstāka profila riepām, kā arī īpašu virsbūves krāsojuma toni.

Interjers "X-Perience" versijā zamša salons ir izšūts ar oranžu diegu, savukārt uz sliekšņiem ir dekoratīvas alumīnija uzlikas, bet salonā – gumijas paklājiņi ar "X-Perience" (XP) logotipu.

Šī "SEAT Ateca X-Perience" modifikācija debitēs oktobrī notiekošajā Parīzes autoizstādē. Eksponāts būs aprīkots ar divlitru dīzeļdzinēju, kas attīsta 190 zirgspēku jaudu un 400 ņūtonmetru griezes momentu. Motors sajūgts ar septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu DSG.

Tāpat "X-Perience" versija ir aprīkota ar pilnpiedziņas sistēmu, kurā izmantots "Haldex" viskosajūgs un diferenciāļa bloķētāja elektriskā imitācija XDS.

Atgādinām, ka "SEAT Ateca" oficiāli tika prezentēts pavasarī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!