Kompānija "SEAT" savam trīsdurvju hečbekam "Ibiza Sport Coupe" izstrādājusi speciālu modifikāciju "Sport Limited", kas ieturēta "Cupra" versijas stilā. Automobilis iegūs vien vizuālas izmaiņas un tiks izgatavots vien 300 vienībās ierobežotā sērijā.

"SEAT Ibiza SC Sport Limited" versijas automobiļi būs krāsoti oranža krāsā, tam būs agresīvāka veidola virsbūves aerodinamiskais komplekts, nelielas izmaiņas salonā un 1,6-litru benzīna dzinējs ar 105 zirgspēku jaudu un 153 Nm griezes momentu. Automobilis no vietas līdz 100 km/h paātrinās 10,1 sekundē un sasniedz 188 km/h maksimālo braukšanas ātrumu.

Virsbūves aerodinamiskais komplekts iekļauj citādu priekšējo buferi ar milzīgu centrālo gaisa tvērēju un papildus ventilācijas atverēm ap miglas lukturiem, dekoratīvās sliekšņu uzlikas, aizmugurējo spoileri un difuzoru ar divām izplūdes sistēmas izejām centrā. Vizuālos pārveidojumus noslēdz melni 17 collu riteņu diski ar 215/40 izmēra "Bridgestone" riepām.

"SEAT Ibiza SC Sport Limited" salonā būs dekoratīvā apdare ar oranžiem akcentiem, alumīnija uzlikas pedāļiem un identifikācijas plāksnīte ar automobiļa individuālo kārtas numuru.

Speciālās sērijas "SEAT Ibiza SC" tiks piedāvāta Vācijas tirgum, kur tā maksās 20 620 eiro.

Apskati lietotu "SEAT" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!