Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Škoda" aktīvi papildina sava jaunā "Kodiaq" modeļa piedāvājumu – vakar tā paziņoja par tā "Scout" modifikāciju, bet šodien jau par sportisko "Sportline" versiju. Plašākai sabiedrībai abas modifikācijas pirmo reizi tiks parādītas martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

"Sportline" versija no standarta "Škoda Kodiaq" atšķirsies ar dažādiem eksterjera dizaina elementiem. Citkārt hromētās virsbūves detaļas un sānskata spoguļu korpusi "Sportline" versijā būs melnā krāsā, bet uz aizmugurējā bufera tam būs papildu uzlika. Tāpat "Sportline" modifikācijai ražotājs paredzējis oriģināla dizaina 19 vai 20 collu riteņu diskus.

"Sportline" modifikācijai būs pieejami tie paši dzinēji kā "Scout" versijai – kāds no diviem benzīna vai diviem dīzeļa dzinējiem. Ar benzīnu darbināms būs 1,4 un divu litru agregāts ar attiecīgi 150 un 180 zirgspēku jaudu, bet ar dīzeli – divu litru motors, kas atkarībā no versijas attīsta 150 vai 190 ZS. Visas šīs versijas jau standartā būs ar pilnpiedziņas sistēmu.

Turklāt "Sportline" versijā "Škoda Kodiaq" papildu bāzes aprīkojumam jau standartā iegūs elektronikas vadības sistēmu "Driving Mode Select", elektriski regulējamus spoguļus, lietus sensoru, salona diožu apgaismojumu, kā arī multimediju sistēmu. Par papildu samaksu būs pieejama adaptīvo amortizatoru balstiekārta DCC.

Atgādinām, ka standarta "Škoda Kodiaq" tika prezentēts pērnā gada septembrī. Automobilis izstrādāts uz "Volkswagen" koncerna modulārās platformas MQB, tāpat kā šī modeļa līdzinieki "VW Tiguan" un "SEAT Ateca". Trešā sēdekļu rinda tam pieejama par papildu samaksu.

"Škoda Kodiaq" ir ieguvis "Latvijas Gada auto 2017" titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!