Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Škoda" prezentējusi modernizēto "Octavia" modeli. Automobilim turpmāk būs pieejami jauni, viscaur diožu priekšējie lukturi, kuri nomaina līdzšinējo biksenona optiku.

Tāpat atjauninātajam "Škoda Octavia" ir modernizēta veidola buferi, kā arī miglas lukturi. Vēl čehu automobilis tiks piedāvāts ar jauna dizaina 16 līdz 18 collu riteņu diskiem.

Dārgākajās komplektācijās "Škoda Octavia" būs aprīkota ar 9,2 collu ekrāna multimediju sistēmu "Columbus", kas aizgūta no "Kodiaq" apvidus automobiļa. Klasiskās pogas centrālajā konsolē aizstātas ar skārienjutīgiem taustiņiem.

Tāpat modernizētā "Octavia" ieguvusi dažādas sistēmas no "Škoda" flagmaņa "Superb". Piemēram, "Octavia" modelim turpmāk būs pieejama drošības sistēma, kura brīdina par iespējamu frontālo sadursmi, kā arī "aklās zonas" indikators. Tāpat uzlaboti ir stāvvietā novietošanas sensori.

Dzinēju piedāvājums "Škoda Octavia" modelim palicis līdzšinējais. Tas ietver benzīna un dīzeļa motorus ar darba tilpumu no viena līdz diviem litriem, kuru jauda ir no 84 līdz 184 zirgspēkiem. Transmisijas – sešpakāpju manuālā, sešu vai septiņu pārnesumu sekvenciālā DSG. Par papildu samaksu pieejama adaptīvā balstiekārta DCC.

Tirdzniecībā Eiropā atjauninātā "Škoda Octavia" nonāks nākamā gada sākumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!