Interneta žurnālā "Hyundai Blog" publicēti spiegu uzņemti fotoattēli, kur redzams jaunais "Hyundai i40" sedans, kas autoražotāja piedāvājumā aizstās līdzšinējo "Sonata" modeli. Automobilis bez maskējošā ietērpa tika nofotografēts Dienvidkorejā publicitātes fotogrāfiju uzņemšanas sesijas laikā.

Kā ziņots iepriekš, "Hyundai Sonata" pēctecis būs izgatavots uz jaunas platformas un tiks piedāvāts arī ar dīzeļdzinējiem, kas būs pieejami arī "ix35" un "Santa Fe" apvidniekiem. Četrcilindru benzīna motors ar tiešo degvielas iesmidzināšanas sistēmu atkarībā no versijas attīstīs 115 līdz 140 zirgspēku.

Gaidāms, ka vēlāk "Hyundai i40" modelim parādīsies arī hibrīda versija, kas spēka agregātā apvienos divlitru (pēc citiem avotiem, 2,4-litru) turbopūtes dzinēju, 30 kilovatu elektromotoru un litija jonu akumulatorus. Hibrīda kopējā jauda būšot 230 zirgspēku.

Pagaidām "Hyundai" neatklāj, kad oficiāli tiks prezentēts "i40" modelis, tomēr gaidāms, ka tas notiks nākamā gada janvārī notiekošajā Detroitas autoizstādē.

Apskati lietotu "Hyundai Sonata" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!