Foto: Publicitātes attēli

Dienvidkorejas autoražotājs "SsangYong" publicējis pirmo oficāilo informāciju un attēlus ar jauno apvidus automobili "Tivoli", kas tiks prezentēts janvārī. Jau nākamā gada vidū šis sērijveida automobilis nonāks arī Eiropas tirgū, kur tas konkurēs ar "Nissan Juke", "Opel Mokka" u.c. šī segmenta pārstāvjiem.

Jau standarta aprīkojumā "SsangYong Tivoli" būs septiņi drošības spilveni, ieskaitot gaisa spilvenu autovadītāja ceļu aizsardzībai. Tāpat būs pieejama divjoslu klimata kontrole, autovadītāja sēdekļa ventilācija, multimediju sistēma ar lielu skārienjutīgo ekrānu, navigācija, atpakaļskata videokamera un "Bluetooth" savietojamība.

Vēl kompaktajam apvidniekam būs plašas personalizācijas iesējas, piemēram, atšķirīgas krāsas jumts, kā arī divu toņu kombinācijas interjera apdare.

"SsangYong Tivoli" tiks komplektēts ar četrcilindru benzīna un dīzeļa motoriem, kuru darba tilpums ir 1,6 litri un kuri atbilst stingrajām "Euro 6" ekoloģiskajām normām. Spēka agregāti tiks sajūgti ar sešpakāpju transmisiju, turklāt modelis būs pieejams kā priekšējo, tā visu riteņu piedziņas versijā.

Dienvidkorejas autoražotājs plāno realizēt ap 100 tūkstoš "Tivoli" vienību gadā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!