Foto: Publicitātes foto

"Subaru" oficiāli atklājis apvidus automobiļa "Forester" sportisko modifikāciju "ts STi". Spēkrats izgatavots pēc tāda paša nosaukuma koncepta motīviem un vizuāli no tā praktiski ne ar ko neatšķiras.

No standarta "Subaru Forester" sportiskais "ts STi" atšķiras ar agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplektu un melniem (nevis hromētiem) eksterjera dekoratīvajiem elementiem. Piemēram, melns ir radiatora dekoratīvā rēžģa rāmis un līste ap sānu logiem, aizmugurējais spoileris un sānskata spoguļu korpusi.

Interjerā sportiskajam apvidniekam uzstādīts stūresrats ar "STi" emblēmu, bet ādas un zamša apšuvē izmantoti sarkani diegi. Tāpat spēkratam ir oriģināla dizaina 19 collu "BBS" riteņu diski, četrcilindru "Brembo" bremžu skavas un citāda regulējuma balstiekārta ar papildus šķērsstabilizatoriem.

"Subaru Forester ts STi" aprīkots ar divlitru turbopūtes opozītmotoru, kas attīsta 280 zirgspēku jaudu un 350 ņūtonmetru griezes momentu. Tāpat tam ir pastāvīgā pilnpiedziņa un variatora transmisija.

Pavisam plānots izgatavot tikai 300 vienības šīs versijas apvidus automobiļu. Tos būs iespējams iegādāties tikai vietējā tirgū – Japānā –, pasūtinot līdz 5. aprīlim. "Subaru Forester ts STi" cena ir no 4,35 miljoniem jenu (29 637 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!