Foto: Publicitātes foto

"Subaru" publicējis pirmo attēlu ar nākamās paaudzes "XV" apvidus automobiļa veidolu un paziņojis, ka šis jaunais spēkrats oficiāli tiks prezentēts marta sākumā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

Pagaidām "Subaru" neatklāj nekādu detalizētāku informāciju par jaunā "XV" tehniskajiem risinājumiem. Zināms vien tas, ka tā eksterjers būs līdzīgs "XV" konceptam, ko japāņu autoražotājs Ženēvā prezentēja pirms gada. Tāpat jaunā modeļa tehniskie risinājumi paredz arī tā hibrīda un simtprocentīgi elektrisko versiju.

Pirms gada prezentētais "Subaru XV" prototips bija ieturēts markas jaunajā dizaina stilā "Dynamic X Solid". Konceptuālais automobilis ir īsāks, bet platāks par pašlaik ražošanā esošo "XV", tomēr tam ir par 35 milimetriem garāka riteņu bāze.

Šīgada janvārī "Subaru" šo pašu "XV" prototipu parādīja arī Monreālas autoizstādē, bet jau ar citu nosaukumu – "Crosstrek". Autoražotājs apgalvo, ka tas izgatavots uz nākamās paaudzes "Impreza" modeļa bāzes un atšķiras ar "augstāku drošības līmeni pasažieriem un precīzāku vadāmību".

Fotogalerija ar pirms gada prezentēto "Subaru XV Concept":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!