Foto: Publicitātes foto

Japāņu automobiļu marka "Subaru" parādījusi "XV" modeļa hibrīda modifikāciju, kuru izstrādājusi autoražotāja sporta nodaļa "Subaru Tecnica International" (STI). Automobilis šīs versijas nosaukumā iegūs "tS" piebildi, kuru "Subaru" izmanto savām sportiskajām modifikācijām.

"Subaru XV Hybrid tS" salīdzinājumā ar standarta modeli ir cietākas balstiekārtas atsperes un amortizatori, tam ir uzstādīts priekšējo glāžu savilcējs un diagonālie šķērsstabilizatori zem grīdas. Savukārt stūres sistēma ir pārregulēta sportiskāka stila braukšanai.

Tāpat "tS" modifikācijas hibrīdam ir jauna dizaina 17 collu riteņu diski, uzlika priekšējām buferim (t.s. spliteris), dekoratīvās sliekšņu uzlikas un spoileris uz bagāžnieka vāka, melni sānskata spoguļu korpusi un radiatora dekoratīvais režģis, izplūdes sistēmas uzgaļi aizmugurējā bufera centrālajā daļā, kā arī "STI" uzraksti.

Hibrīda spēka agregātā STI gan nav iejaucies. "Subaru XV Hybrid tS" tiks komplektēts ar jau pazīstamo hibrīda spēka agregātu, kas apvieno 150 zirgspēku jaudīgo divlitru opozītdzinēju, 13,6 kW elektromotoru un 5,5 Ah akumulatoru komplektu.

Japānā "Subaru XV Hybrid tS" maksās 3,3 miljonus jenu (28 335 eiro), kas ir par aptuveni sešiem tūkstošiem eiro dārgāk nekā standarta hibrīda versija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!