Foto: Publicitātes foto

Uļjanovskas autorūpnīca (UAZ) sadarbībā ar kompāniju "Wargaming" radījusi apvidus automobiļa "Patriot" speciālo versiju "World of Tanks", kas veltīta tāda paša nosaukuma populārajai datorspēlei.

Par pamatu "UAZ Patriot World of Tanks" versijai izmantota visbagātāk aprīkotā šī modeļa standarta versija. Tas ir komplektācijas līmenis "Stils", kurā ietilpst multimediju sistēma ar skārienjutīgu ekrānu un navigāciju, gaisa kondicionētājs, atpakaļskata videokamera, braukšanas elektroniskās stabilizācijas sistēma ESP, kā arī sēdekļu un stūresrata apsilde.

Speciālās modifikācijas "bobiks" būs krāsots tumši pelēkā tonī un uz sāniem tam būs uzlīmēti tanku attēli, bet riteņu diski būs 18 collu diametrā. Interjerā sēdekļi būs pāršūti ar ādu un izšūtiem "World of Tanks" logotipiem pagalvjos. Ar ādu būs pārvilkts arī priekšējais panelis.

Ražošanā speciālās modifikācijas apvidnieks nonāks jau decembrī, kad arī tiks nosaukta tā cena. Vēl šī apvidnieka pircēji "World of Tanks" datorspēlē papildus iegūs "KB-5" tanku un 180 dienu priviliģēto lietotāja kontu.

Standarta versijā "UAZ Patriot" maksā no 809 tūkstošiem rubļu (11 857 eiro).

Jau rakstījām, ka "World of Tanks" spēles radītājs Viktors Kislovs kļuvis par pirmo Baltkrievijas miljardieri. Spēlē ir reģistrēti jau vairāk nekā 100 miljoni cilvēku. Kislovs ir Baltkrievijas Valsts universitātes fizikas un matemātikas fakultātes absolvents, kurš kompāniju nodibināja 1998. gadā, bet spēli "World of Tanks" prezentēja 2010. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!