Foto: Publicitātes foto
Vācu kompānija "Partisan Motors" izstrādājusi apvidus automobili "One", kas radīts izmantošanai bruņotajos spēkos. Turklāt izstrādātāji šim apvidniekam nodrošina 100 gadu garantiju.

"Partisan One" kopgarums ir 4,72 metri un tam ir trīs durvis. Vēl ražotājs plāno izgatavot šī modeļa piecdurvju versiju ar kravas kasti (pikapu), sešu riteņu versiju ar visiem velkošajiem tiltiem, kā arī modifikāciju ar astoņiem riteņiem.

Par papildu samaksu "Partisan Motors" piedāvā apvidnieku aprīkot ar bruņotu grīdu, kas pasargās pasažierus no granātu un mīnu sprādzieniem.

Izstrādātāji norāda, ka samērā primitīvā konstrukcija ļauj ne tikai izstrādāt dažādu modifikāciju spēkratus uz šīs platformas bāzes, bet arī aprīkot to ar dažādiem spēka agregātiem, kurus ir viegli un ātri apkopt un remontēt.

Pirmie tirdzniecībā nonāks "Partisan One" ar 2,8 litru FIAT dīzeļdzinēju, kas attīsta 150 zirgspēku jaudu. Šis dīzeļdzinējs spējīgs darboties arī pārī ar elektromotoru. Detalizētākas informācijas par šādu tehnisko risinājumu pagaidām gan nav.

"Partisan One" cena ir no 49 500 eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!