Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Opel" paziņojusi par jaunās paaudzes "Insignia" modeļa tirdzniecības uzsākšanu Vācijā, kamēr pārējās Eiropa valstīs automobilis gaidāms vēlāk šī gada laikā. Vācijā jaunā "Opel Insignia" maksās no 25 940 eiro.

Tirdzniecībā Vācijā 17. februārī nonācis gan jaunā "Opel Insignia" liftbeks "Grand Sport", gan universālis "Sports Tourer". Universālis būs tieši par tūkstoti eiro dārgāks nekā liftbeks, tādējādi "Opel Insignia Sports Tourer" cena Vācijā ir no 26 940 eiro.

Pagaidām "Opel" publiski paziņojis tikai šo automobiļu bāzes cenu. Pagaidām nav zināms, cik jaunais "Opel Insignia" maksās Latvijas tirgū, bet parasti jauno modeļu cenas šeit ir mazliet zemākas nekā Vācijā.

Jau rakstījām, jaunais "Opel Insignia" izstrādāts uz jaunas platformas, kas salīdzinājumā ar priekšteci ļāvis automobiļa masu samazināt par līdz pat 200 kilogramiem.

Jaunajam "Opel Insignia" modelim būs pieejama pilnpiedziņas sistēma, adaptīvā balstiekārta, priekšējie diožu lukturi, videonovērošanas sistēma pa virsbūves perimetru un jauna multimediju sistēma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!