Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Porsche" izstrādājusi visgreznāko "Panamera" modeļa versiju "Exclusive Series". Automobilis tiks izgatavots 100 vienību ierobežotā sērijā, bet plašākai publikai pirmo reizi tiks parādīts novembrī notiekošajā Losandželosas autoizstādē.

"Porsche Panamera Exclusive Series" izgatavota uz standarta "Turbo S Executive" modifikācijas bāzes, kurai riteņu garenbāze pagarināta par 150 milimetriem.

Katru no 100 ekskluzīvās sērijas automobiļiem krāsos meistari, nevis roboti, jo spēkrata virsbūve no melna toņa līmenī zem durvju rokturiem pakāpeniski pāries tumši brūnā tonī. Melnā krāsā būs arī 20 collu riteņu diski.

"Porsche Panamera Exclusive Series" interjers pāršūts ar dārgu dabīgo ādu, bet dekoratīvajā apdarē izmantots dabīgais koks. Katram no aizmugurē sēdošajiem pasažieriem būs multimediju sistēmas ekrāns ar 10,1 collas diagonāli, bezvadu austiņas un piekļuve internetam.

Ekskluzīvais automobilis būs aprīkots ar "Burmester" audio sistēmu, kā arī speciālu plāksnīti ar spēkrata individuālo kārtas numuru. Par papildus samaksu klients varēs iegūt piecas pieskaņota dizaina ceļojuma somas no ādas.

Tehniskā ziņā "Panamera" visgreznākā versija paliks bez izmaiņām un tiks komplektēta ar "Turbo S" versijas 570 zirgspēku jaudīgo 4,8 litru V8 turbomotoru. Šāds spēkrats no vietas līdz 100 km/h paātrināsies 3,9 sekundēs un maksimāli sasniegs 310 km/h.

"Porsche Panamera Exclusive Series" maksās 249 800 eiro. Atgādinām, ka standarta "Turbo S Executive" modifikācija maksā 197 tūkstošus eiro.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!