Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volvo" hibrīda universālim "V60" izstrādājusi sportisko pakotni "R-Design", kuras ietver nelielus pārveidojumus kā eksterjeram, tā arī interjeram. Kā norāda autoražotājs, ar šādas jaunās versijas ieviešanu "Volvo" vēlas palielināt pieprasījumu pēc šī hibrīda modeļa, kas šobrīd ir viens no pieprasītākajiem Eiropā ar astoņiem tūkstošiem pārdotu vienību.

"R-Design" pakotne "Volvo V60 Plug-in Hybrid" universālim paredz agresīvāka veidola priekšējo buferi ar lielāku gaisa tvērēju, hromētus sānskata spoguļu ietvarus, aizmugurējo buferi ar difuzoru, "R-Design" uzrakstus dažādās vietās un oriģināla dizaina 18 collu riteņu diskus.

Tāpat šīs versijas universālim interjerā uzstādīti sportiskāka profila sēdekļi, kas pāršūti ar perforētu ādu.

"Volvo V60 Plug-in Hybrid" hibrīda spēka agregāts apvieno 2,4 litru dīzeļmotoru (215 ZS, 440 Nm), elektromotoru (68 ZS) uz aizmugurējās riteņu ass, kā arī 11,2 kWh litija jonu akumulatoru komplektu un sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Tikai ar elektroenerģiju šāds hibrīda universālis spējīgs nobraukt līdz 50 km distanci. Tomēr kombinētajā ciklā tā vidējais degvielas patēriņš ir 1,9 litri dīzeļa uz 100 km.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!