Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" šonedēļ notiekošajā Frankfurtes autoizstādē prezentēs jaunās paaudzes "Caddy" modeļa braukšanai apvidū pielāgoto modifikāciju, kas atšķirībā no iepriekšējās paaudzes iegūs nevis "Cross" piebildi modeļa nosaukumā, bet gan "Alltrack".

Tāpat kā priekštecis "Cross", arī jaunais "VW Caddy Alltrack" būs pieejams gan pasažieru, gan kravas pārvadājumu versijā. "Alltrack" no standarta modeļa atšķiras ar 17 collu riteņu diskiem, melnas plastmasas aizsargiem pa virsbūves perimetru, plastmasas aizsargiem zem buferiem, "Mojave Beige" toņa krāsojumu u.c. dekoratīvajiem elementiem, kā arī papildus aprīkojumā pieejamo pilnpiedziņas sistēmu "4Motion".

"Caddy Alltrack" standartaprīkojumā iekļauts palīgmehānisms braukšanas uzsākšanai kalnā, kā arī pasažieru pārvadāšanas versija aprīkota ar gaisa kondicionēšanas sistēmu.

Automobilim pieejams divu litru dīzeļdzinējs, kas atkarībā no versijas attīsta 75 līdz 150 zirgspēku jaudu, kā arī viena līdz 1,4 litru benzīna motori ar jaudu no 84 līdz 125 ZS. Ekonomiskākā versija ir ar 110 ZS jaudīgo 1,4 litru dzinēju, kas darbojas ar dabasgāzi.

Plānots, ka "VW Caddy Allatrack" Eiropas tirgos būs pieejams gada beigās. Vācijā "Alltrack" versijas automobilis maksās no 19 600 eiro, bet modifikācijā ar pasažieru kabīni – 24 300 eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!