Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" (VW) pašlaik notiekošajā Čikāgas autoizstādē prezentējusi divas speciālās modifikācijās – "Wolfsburg Edition" un "Driver's Edition" – aizejošās, sestās paaudzes "Golf GTI" hečbekam.

"Wolfsburg Edition" versijas "Golf GTI" tiks izgatavots divtūkstoš vienību ierobežotā sērijā. Tā atšķirsies ar jauna dizaina 18 collu riteņu diskiem, golfa bumbiņas veidolā stilizētu pārnesumkārbas vadības sviras uzgali un sarkaniem diegiem izšūtiem grīdas paklājiņiem.

Savukārt "Driver's Edition" iegūs tādas pašas atšķirības no standarta modeļa kā "Wolfsburg Edition", bet papildus tam jau standartā iegūs arī jumta lūku, navigācijas sistēmu un biksenona lukturus.

Abas versijas varēs pasūtināt kādā no trim krāsām – baltā, melnā vai sudraba.

Tehniskā ziņā minētās speciālās versijas no standarta "Golf GTI" neatšķiras. Automobilis aprīkots ar 210 zirgspēku jaudīgu divlitru turbomotoru, kas ļauj līdz 100 km/h paātrināties 6,9 sekundēs.

Jaunās paaudzes "VW Golf GTI" gaidāms maijā. Pēc provizoriskas informācijas, tā divlitru turbomotors attīstīs 220 līdz 230 zirgspēku jaudu, ļaujot līdz 100 km/h paātrināties 6,5 sekundēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!