Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" (VW) izstrādājusi divstāvu namiņu uz riteņiem "California XXL". Pagaidām šim ceļošanai paredzētajam mikroautobusam ir prototipa statuss un tas ir izgatavots uz "Crafter" modeļa bāzes.

"VW California XXL" kopgarums sasniedz 6,24 metrus, platums – divus metrus; augstums – 2,9 metrus; bet riteņu garenbāze tam ir 3,64 metri. Mikroautobusa salonā pieaudzis cilvēks var nostāties kājās pilnā augumā – kabīnes augstums ir 2,2 metri.

Ceļošanai paredzētajā mikroautobusā ir virtuve ar izlietni, metru garš izvelkamais galds, gāzes plīts un divi 50 litru ledusskapji, kā arī dušas kabīne ar tualeti un ūdens sildītāju.

Otrajā stāvā ir liela gultasvieta. Savukārt pirmajā stāvā ir izvelkamā gulta divu metru garumā un 1,7 metru platumā. Tikmēr otrajā stāvā gulošajiem ir paaugstināts komforts – panorāmas stikla jumts un atsevišķa klimata kontrole.

Kabīnē ir deviņas 220 voltu elektroligzdas un sešas USB ligzdas. Ūdens tilpne ir 140 litru, bet gāzes balons – 37 litru; atkritumiem paredzēta 90 litru tvertne. Dažādas funkcijas var attālināti vadīt no viedierīces, piemēram, interjera apgaismojumu.

"VW California XXL" aprīkots ar pilnpiedziņas sistēmu, 177 zirgspēku jaudīgu dīzeļdzinēju un pneimatisko balstiekārtu ar regulējamu klīrensu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!